ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Υπερήφανος και χαρούμενος ο «τυπάρας»!

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για το ρεκόρ συμμετοχών με την Εθνική μας ομάδα, δήλωσε υπερήφανος και χαρούμενος γι' αυτό και τόνισε ότι πιο σημαντικό είναι πως οι 121 συμμετοχές έχουν συνοδευτεί με επιτυχίες.
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα οι 121 συμμετοχές, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν συνοδευτεί με επιτυχίες. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος γι' αυτό», ήταν τα λόγια του αρχηγού.

Για το αποτέλεσμα: «Κάναμε καλή εμφάνιση και είναι κρίμα για τον κόσμο. Φτάσαμε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μην χάνεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς ακόμα, για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την αναμέτρηση με τη Σλοβακία: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο που είναι συνδιεκδικητής της πρόκρισης. Έχουμε πίστη και δείξαμε καλά πράγματα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν μας πτοεί η ισοπαλία. Παίξαμε με μία καλή ομάδα που δεν έγινε επικίνδυνη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχει δρόμο η πρόκριση. Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».