ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Έπεα Πτερόεντα ...ο "νέος ιδεοχώρος" Δέσποτα!

Δεν πέρασε ένας μήνας από το "φιλάνθρωπο" χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προς "αδελφούς και ...λοιπά τεκνά", για εκκλησιαστικές δωρεές γης σε νέους ακτήμονες.
Η αναδίπλωση είναι ολική δια στόματος του μετεκπαιδευομένου στην Piazza Santa Maria Maggiore...

Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
«Θεωρώ», τόνισε ο Μητροπολίτης, «ότι δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμη, γιατί υπάρχουν δυσκολίες που προέρχονται από την υφιστάμενη νομοθεσία, γι’ αυτό και ο Μακαριότατος μιλάει για συνδρομή της Πολιτείας.
Πρέπει, δηλαδή, να γίνουν τροποποιήσεις στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά στη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Πρέπει να προσδιορίσουμε ποια είναι αυτή η εναπομείνασα εκκλησιαστική περιουσία η οποία δεν έχει καταστεί εκμεταλλεύσιμη μέχρι στιγμής.
Πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε πλαίσιο προϋποθέσεων κάτω από τις οποίες πρέπει να δοθεί και θα πρέπει να ξέρουμε ποια από αυτά τα κτήματα είναι καλλιεργήσιμα, γιατί δεν είναι όλα. Να δούμε, τι θα καλλιεργείται, διότι δεν μπορεί να καλλιεργείται ένα προϊόν που δεν είναι ανταγωνιστικό, διότι δεν βοηθάει σε τίποτα το νέο αγρότη. Να δούμε αν η καλλιέργεια μπει στη διαδικασία επιδοτήσεων κ.λπ.».
 « ...Να δούμε, τι θα καλλιεργείται,αν μπει στη διαδικασία επιδοτήσεων,διότι δεν μπορεί να καλλιεργείται ένα προϊόν που δεν είναι ανταγωνιστικό»!
                                      ΑΠΟ ΔΩΡΗΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ...
Για να οδηγήσεις τον ποντικό στη φάκα θέλεις τυρί για δόλωμα... Ο κοινωνικός χαρακτήρας της εκκλησίας στα πλαίσια της λεγομένης «φιλελεύθερης» οικονομίας ή οικονομίας της αγοράς... «ευλογεί» υποχρεωτικά το ατομικό (οικονομικό) συμφέρον ενός εκάστου νεο-αγρότη προλετάριου!..
Προστατεύοντάς το,ενίοτε,από τα «εξ Εσπερίας νέφη» του ανταγωνισμού!...ενδεχομένως με συμβόλαια καλλιέργειας πολυεθνικών...περισσότερα εδώ.