ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Δεν χωρίζει η Βίκυ Σταμάτη...New version by Κούγιας!

Σε πλήρη διάψευση των φημών που θέλουν τη κ. Βίκυ Σταμάτη να ζητά διαζύγιο από τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο προχώρησε ο δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας
Ο δικηγόρος της κ. Σταμάτη ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του πως το δημοσίευμα (δείτε εδώ) της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, το χαρακτήρισε ψευδές, συκοφαντικό και κατασκευασμένο από συγκατηγορουμένους της, πρώην στενούς επί χρόνια συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο κ. Κούγιας τονίζει ότι η κ. Βίκυ Σταμάτη έχει ήδη δώσει ρητή εντολή να γίνει μήνυση και να κατατεθεί αγωγή αποζημίωσης τόσο σε βάρος της εφημερίδας, όσο και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου, το οποίο έχει συμμετοχή στην κατασκευή και διάδοση αυτής της ψευδούς και συκοφαντικής γι' αυτήν ειδήσεως.
                  Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Κούγια:
ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

"Πριν από 15 ημέρες εδόθη εις εμέ και τους συνεργάτες μου η εντολή να υπερασπιστούμε την κυρία Βασιλική Τσοχατζοπούλου – Σταμάτη στην υπόθεση, στην οποία είναι κατηγορουμένη μαζί με άλλους 20 κατηγορουμένους.

Από την ημέρα εκείνη προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους προηγούμενους δικηγόρους της, για να μας παραδώσουν αντίγραφα της δικογραφίας, όπως είναι υποχρεωμένοι.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε παραλάβει ούτε ένα αντίγραφο της δικογραφίας ή έστω ενός υπομνήματος.

Την Παρασκευή καταθέσαμε αίτηση, για να πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών κο Καραγιάννη, ο οποίος την είχε στην κατοχή του, πριν αυτή παραδοθεί στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Πληροφορηθήκαμε δισέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στο οποίο αναφέρεται ότι η εντολέας μας είναι σε διάσταση και έχει ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, πρώην Αντιπρόεδρο κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργό Εθνικής Αμύνης, και αμέσως επικοινωνήσαμε με την εντολέα μας, η οποία μας διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση, τη χαρακτήρισε ψευδή, συκοφαντική και κατασκευασμένη από συγκατηγορουμένους της, πρώην στενούς επί χρόνια συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, και μας έδωσε τη ρητή εντολή να μηνύσουμε και να καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης τόσο σε βάρος της εφημερίδας, όσο και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου, το οποίο έχει συμμετοχή στην κατασκευή και διάδοση αυτής της ψευδούς και συκοφαντικής γι' αυτήν ειδήσεως.

Η κα Βασιλική Τσοχατζοπούλου δεν είναι η προσωπικότητα, η οποία πιστεύει στο αρχαίο ρητό «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται», όπως είναι πολλοί από τους στενούς συνεργάτες και συγγενείς του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά τιμά και σέβεται το γεγονός ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο πατέρας του μονάκριβου παιδιού της και ο νόμιμος σύζυγός της, ανεξαρτήτως του αν εξαιτίας αυτής της επιλογής της να κάνει γάμο και παιδί μ' αυτή την ξεχωριστή πολιτική προσωπικότητα των τελευταίων 35 ετών, βρίσκεται σήμερα κατηγορουμένη χωρίς να έχει καμία συμμετοχή σε καμία πράξη".

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «Παραπολιτικά», σε δισέλιδο δημοσίευμά της αναφέρει ότι η κ. Σταμάτη φέρεται έτοιμη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου στον Άκη Τσοχατζόπουλο, γράφοντας στο απολογητικό υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, ότι «με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο είμαστε σε διάσταση».

Η εφημερίδα ανέφερε πως η Βίκυ Σταμάτη με αυτή την κίνηση θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον σύζυγό της, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την «περιπέτειά» που περνά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τελευταίες συναντήσεις του ζευγαριού, μέσα στον Κορυδαλλό, έγιναν σε πολύ κακό κλίμα και ο λόγος ήταν ότι ο κ.Τσοχατζόπουλος δεν κατάφερε να πετύχει την αποφυλάκισή της, παρά τις έντονες πιέσεις που του ασκούσε."