ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μυθική ανατροπή απο τα «τρομερά μωρά» του Ιβκοβιτς...Και πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός!!


Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τη μεγαλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης, αν κι απέναντί τους βρήκαν την ομάδα που θεωρείτο το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου από το ξεκίνημά της. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πάλεψε μέχρι το τέλος, κατέβασε τη διαφορά στο καλάθι στο τέλος της 4ης περιόδου και τα κατάφερε χάρη στο πείσμα που επέδειξαν τα «τρομερά μωρά» του Ιβκοβιτς.
Εάν εξαιρέσει κανείς την πρώτη περίοδο, που οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να περιορίσουν επιθετικά τους αντιπάλους τους, από κει κει πέρα οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κυριάρχησαν στο παρκέ του «Σινάν Ερνέμ».

 Με σκληρή άμυνα από το ξεκίνημα του ματς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει τα ατού της ΤΣΣΚΑ και οι Ρώσοι πέτυχαν μόλις 2 πόντους στα πρώτα έξι λεπτά του δεκάλεπτου. Στο τελευταίο τετράλεπτο, με καλάθια των Τεόντοσιτς και Κιριλένκο η «ομάδα του στρατού» προηγήθηκε με 6-5, αλλά ο Παπανικολάου έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Πειραιώτες, που είχαν να σκοράρουν κάτι περισσότερο από 3 λεπτά.