ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΆΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ!

       Στέλιος Σταυρίδης:Από τις πισίνες και τα σπα, πρόεδρος στην ΕΥΔΑΠ!

Όπως λέμε ...Αιγαίον ,ΑΓΕΤ-Ηρακλής, Caltsestruzzi, Lavipharm, Piscines Ideales!!!  
 Ο Στέλιος Σταυρίδης (διαβάστε εδώ): Το 1974 ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, ενώ μετά από δέκα χρόνια έφυγε και συνεταιρίστηκε με τον επιχειρηματία Θανάση Λαβίδα της Lavipharm, όπου μαζί ξεκίνησαν τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας. Το 1987 πούλησε το μερίδιο του στον κ. Λαβίδα και έγινε διευθύνων σύμβουλος στην κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, ενώ το 1991 ίδρυσε την εταιρεία Piscines Ideales».
Ο κ. Σταυρίδης στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 ήταν πρώτος υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του κ. Μάνου (Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία) και αυτό που έμεινε στον Ελληνικό λαό ήταν η ανταλλαγή διαφόρων «γαλλικών» που αντάλλαξε με τον νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο.

   
 Προφανώς, το συγκεκριμένο περιστατικό του «έδωσε το διαβατήριο» εισόδου του στη ΝΔ.
Έτσι, αποκηρύσσοντας το νεοφιλελεύθερο κ. Μάνο μεταγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες και απόλυτη “πολιτική συνέπεια” στο ακόμη μεγαλύτερο νεοφιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, τοποθετηθείς στο ψηφοδέλτιό της στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών στις, μετά από 40 ημέρες, νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Ωστόσο, στις 3 Νοεμβρίου 2012 ο μελλοντικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Στέλιος Σταυρίδης έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα...
                                ΆΡΘΡΟ  ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ  ΤΑΤΟΥΛΗ!
με τον τίτλο:

«Άθλιος εργοδότης το Ελληνικό κράτος» και μεταξύ των άλλων τονίζει ιδιαίτερα: «…Το κράτος είναι μακράν ο πλέον, άθλιος και αλαζόνας εργοδότης! Παρ΄όλα αυτά, πολλοί συνεχίζουν να το θέλουν τετράπαχο και αδηφάγο. Έστω κι αν, ακριβώς λόγω αυτού του άθλιου κράτους, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού!».

«…Όποιος προσπάθησε να εφαρμόσει αξιοκρατία, διαφάνεια, σύγχρονα και ανθρώπινα συστήματα διοίκησης στο Δημόσιο, βρήκε σχεδόν τους πάντες, να τον πολεμούν με μεγάλη λύσσα». Όπως, επίσης: «…Ηγεσίες που φρόντιζαν το κόμμα, την πολιτική τους καριέρα, την “κλίκα” τους και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και αδιαφορούσαν προκλητικά για την υπηρεσία ή την εταιρεία του (του Δημοσίου), που υπηρετούσαν και φυσικά για το κοινωνικό σύνολο, που δεν έπαιρνε ούτε την ποιότητα, ούτε τις αρμόζουσες τιμές, για υπηρεσίες που τις πλήρωνε πανάκριβα».

 Όμως, ο κ. Σταυρίδης αυτό το κράτος υπηρέτησε επί εποχής Μητσοτάκη και αυτό το κράτος τον καλεί και τώρα να το υπηρετήσει επί κυβερνήσεως Σαμαρά,μέχρι να εκποιήσει την ΕΥΔΑΠ!

Τελικά η αμετροέπεια έχει τα όριά της, για να μην πω τίποτε άλλο πιο βαρύ!!!