ΑΡΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ Σικυώνος 2 Κιάτο

ττττ

ττττ
Εφαρμογές Διαχείρισης Δικτύου - «γαλάριζα»

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Παναγροτικό συλλαλητήριο στις 5 Μάρτη,στην Αθήνα

Την αποχώρηση τους από τα «μπλόκα» στις εθνικές οδούς αποφάσισαν οι αγρότες που συνεδρίασαν στον κόμβο της Νίκαιας, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κινητοποιήσεις άλλων μορφών. 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Μπούτας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, στις 5 Μαρτίου οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στη συνεδρίαση, ύστερα από αποτίμηση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν η αποχώρηση των τρακτέρ από τους δρόμους να ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξει ο κ. Βαγγέλης Μπούτας δήλωσε στον ΑγροΤύπο: «στην συνεδρίαση μας στον Κόμβο της Νίκαιας εξηγήσαμε τις αποφάσεις και την πολιτική της κυβέρνησης η οποία δεν είναι άλλη από το να ξεκληρίσει τον μικρομεσαίο αγρότη. Δεχθήκαμε αρκετές ερωτήσεις από τον κόσμο για την πολιτική της κυβέρνησης, για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Και πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε λοιπόν να συνεχίζουμε την κινητοποίηση αλλάζοντας μορφή. Στις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουμε Παναγροτικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης γιορτάζοντας ταυτόχρονα και το Κιλελέρ. Καλούμε όλο τον λαό της Αθήνας, τον οποίο θέλουμε να τρέφουμε φθηνά και υγιεινά να είναι στο πλευρό μας.